VijestiSportScena

VIDEO Poznati glazbenici pozivaju na humanitarnu utrku za Zakladu Ana Rukavina!

Osim što je uspješan glazbenik, Igor Delač posljednjih nekoliko godina bavi se rekreativnim trčanjem i promoviranjem zdravih životnih navika.


Iz njegove ljubavi prema trčanju rodila se ideja za organiziranje humanitarne utrke koja će se održati u Osijeku  2. prosinca, u sklopu proslave obilježavanja Dana grada.

O svemu tome nam je nešto više ispričao Igor:

U nedjelju 2. prosinca održat će se humanitarna utrka na pet i deset kilometara povodom proslave Dana grada, pod nazivom “OSIJEK TRČI – I ti to možeš, daruj svoje kilometre“.  Meni je veliko zadovoljstvo i čast što je na moju inicijativu Grad Osijek pristao biti njen pokrovitelj. Sav prihod od utrke, kao i od donacija građana i gospodarstve-nika, bit će darovan „Zakladi Ana Rukavina“ koja provodi svima znane, transparentne i plemenite projekte.

Kako se godinama profesionalno bavim glazbom i javno djelujem, smatrao sam da bi bilo zgodno kada bi svoju medijsku eksponiranost iskoristio u svrhu promoviranja zdravih životnih navika, a da usput napravim nešto korisno i za opće dobro. Već sam dugi niz godina u trčanju i moja krilatica je: “Kad mogu ja, može svatko!” .

Stoga pozivam sve trkače, profesionalne i rekreativce, kao i one koji tek razmišljaju promijeniti životne navike i početi se baviti trčanjem te sve ljude dobre volje, da 2. prosinca u što većem broju dođu u Osijek i svojim sudjelovanjem u utrci ili samim prisustvom uveličaju taj događaj i pomognu nam da skupimo što više sredstava za „Zakladu Ana Rukavina“.

Ako niste u mogućnosti prisustvovati utrci, a želite doprinijeti uspjehu ove humanitarne akcije, svoju donaciju „Zakladi Ana Rukavina“  možete uplatiti na poseban žiro račun otvoren samo za tu namjenu:

IBAN: HR0724020063103521983   poziv na broj: 021218

Primatelj: Osijek trči – Igor Delač,  Osijek, F. Kuhača 9

svrha: za “Zakladu Ana Rukavina”

Siguran sam da će Osijek, Slavonija, kao i svi ljudi dobre volje iz svih krajeva Lijepe naše, i ovom prigodom pokazati da imaju veliko srce i da znaju prepoznati značaj ovog događanja koje promovira zdrave životne navike i ima hvale vrijednu svrhu.  Stoga veliko hvala svima onima koji će se odazvati ovom pozivu i na bilo koji način doprinijeti uspjehu ove plemenite akcije, dodao je Igor.

Pogledajte video u kojem poznata lica sa glazbene scene – Mia Dimšić,  Ivan Dečak  (Vatra),  Pero Galić  (Opća opasnost), Igor Delač  i  Ivan Penezić  pozivaju na utrku!

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close