VijestiLifestyle

VIDEO Potraga za Jadrankom Skender još traje, Savu u Zagrebu pretražuju ronioci i vojska

I dalje traje potraga za Jadrankom Skender, nestalom pripadnicom Oružanih snaga, koja se još 3. prosinca udaljila iz svoje kuće u Zagrebu. Njezin automobil je pronađen, ali ona ne.


Kako javlja Jutarnji list, Savu u Zagrebu pretražuju vatrogasci i vojska s roniocima.Pretražuje se korito rijeke, šipražje i prostor okolo uz nasip obzirom da je njezin Mercedes pronađen na Savskom nasipu nadomak Hipodroma, i to dan nakon što je 4. prosinca obitelj prijavila njezin nestanak. U vozilu su bili ključevi u bravi kao i njezina torbica sa svim dokumentima.

Od prvog dana nestanka za Jadrankom Skender intenzivno osim policije tragaju pripadnici Pukovnije vojne policije i Antiterorističke vojne policije kao i zagrebački vatrogasci koji su danas dignuli i dron.

Zagrebačka policija i dalje moli sve one koji nešto znaju o nestaloj ženi da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close