Vijesti

VIDEO Potopljena Korana, vatrogasci izvlače turiste koji su odsjeli u selu

Olujno nevrijeme praćeno obilnom kišom pogodilo je tijekom vikenda veći dio Hrvatske. Posebno je kritično na području Karlovačke županije kojoj zbog porasta visine vodostaja Dobre, Slunčice i Korane prijete poplave.


Rijeka Korana već se izlila na području istoimenog sela, a dramatična snimka poplave objavljena je na Facebook stranici Općina Rakovica News. Vatrogasci su na terenu i pokušavaju izvući turiste koji su odsjeli u selu, a mostovi su teško oštećeni, navedeno je u objavi.

Hrvatsko vatrogasna zajednica jutros je priopćila da su vatrogasci na području Karlovačke županije započeli pripremne radnje za provođenje mjera zaštite od poplava. Angažirani su DVD-ovi Rakovica i Slunj, a DVD Ogulin je u stanju pripravnosti. Prema riječima županijskog vatrogasnog zapovjednika Gorana Frankovića, vatrogasci prate stanje na terenu i spremni su reagirati prema daljnjem razvoju situacije.

Pogledajte video!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close