Vijesti

VIDEO Potopljena Korana, vatrogasci izvlače turiste koji su odsjeli u selu

Olujno nevrijeme praćeno obilnom kišom pogodilo je tijekom vikenda veći dio Hrvatske. Posebno je kritično na području Karlovačke županije kojoj zbog porasta visine vodostaja Dobre, Slunčice i Korane prijete poplave.


Rijeka Korana već se izlila na području istoimenog sela, a dramatična snimka poplave objavljena je na Facebook stranici Općina Rakovica News. Vatrogasci su na terenu i pokušavaju izvući turiste koji su odsjeli u selu, a mostovi su teško oštećeni, navedeno je u objavi.

Hrvatsko vatrogasna zajednica jutros je priopćila da su vatrogasci na području Karlovačke županije započeli pripremne radnje za provođenje mjera zaštite od poplava. Angažirani su DVD-ovi Rakovica i Slunj, a DVD Ogulin je u stanju pripravnosti. Prema riječima županijskog vatrogasnog zapovjednika Gorana Frankovića, vatrogasci prate stanje na terenu i spremni su reagirati prema daljnjem razvoju situacije.

Pogledajte video!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close