Grad ZagrebScena

VIDEO: Poslušajte hrvatski navijački hit za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018.

Legendarni reper Marin Ivanović Stoka u petak je objavio pjesmu “Moja” Croatia’ koju je napravio u suradnji s JoomBoos YouTube kanalom i YouTuberom Matijom Lazarevićem LazyZ-jem, piše 24 sata


Imamo novi hit! Navijačka himna, napravljena specijalno za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, napokon je ugledala svjetlo dana.

Poslušajte hit “Moja Croatia”!

Spot je službeno izašao u petak u podne na JoomBoos YouTube kanalu, a uz Stoku u pjesmi repa Matija Lazarević (20) poznatiji kao LayZ, pobjednik prvog JoomBoos natječaja ‘VideoStar‘ za najtalentiranijeg youtubera regije.

Pjesma pod nazivom “Moja Croatia” snimana je u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, na Maksimirskom stadionuHendrixovom mostu i u parku Nović kod Stokine zgrade.

Stoka i LayZ odmah su ‘kliknuli’. Stoka je prezadovoljan njegovim versom i repanjem, a Matiju je oduševilo snimanje s idolom iz djetinjstva.

“Kao klinci smo uvijek iza zgrade slušali Stoku jer smo svi furali taj đir, no kao mali nisam mogao ni zamisliti da ću jednog dana snimati spot baš s njim”istaknuo je Matija. Dodao je kako nikada nije snimao pred ovakvim kamerama, te da će spot za pjesmu zasigurno biti jedan od boljih spotova u Hrvatskoj.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: 24 sata

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close