Ličko-senjska županijaDruštvene mreže

VIDEO Popularni lički TikToker ima video od preko 2 milijuna pregleda, pogledajte

LEE CHANIN

TikTok je danas daleko najpopularnija i najbrže rastuća društvena mreža na svijetu. Nema mnogo Ličana na njoj, ali jedan ima, i prilično je popularan.


Korisnici ove aplikacije, koji se nazivaju TikTokeri, svakodnevno dijele kratke snimke na kojima plešu, oponašaju poznate osobe i sudjeluju u različitim izazovima, a sve to kako bi postali viralni i privukli nove pratitelje.

Surfajući po bespućima TikToka, za oko nam je zapao Lee Chanin, profil iza kojeg se krije TikToker iz Like koji objavljuje sadržaje šaljivog i zabavnog karaktera.

Njegov najpopularniji video je pregledan skoro 2 milijuna puta, prikupio je 68,4 tisuće lajkova i više od 2240 komentara, a zašto je postao viralan – pogledajte sami!

I nije onako kako vam se čini.

@leechanin90🍑🍫🤚🏼##fyp ##pranks ##viral ##foryou♬ Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom – Parry Gripp

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close