Film i TVScena

Video: Pogledajte teaser za nove epizode Dosjea X

Dosjei X kultna je serija snimana od 1993. do 2002. godine. Televizijska kuća Fox pogodila je ‘u sridu’ s njom jer je bila veliki hit i niz godina bila pri vrhu gledanosti kako u Sjedinjenim Državama, tako i izvan njih.


Usputna posljedica serije kojoj su tema vanzemaljske otmice, paranormalne aktivnosti i zavjere bilo je javno izražavanje nepovjerenja prema vladi i državnim institucijama, a taj se fenomen održao do danas.

Fox će sada revitalizirati seriju, čije su prve epizode najavljene za siječanj sljedeće godine. U ulogama će se naći isti glumci kao i nekoć, David Duchovny i Gillian Anderson koji, ako zanemarimo seriju Californication, nisu ostvarili zapažene uspjehe nakon napuštanja/gašenja serije 2002. godine.

Mada nas do prve (nove) epizode dijele mjeseci, Fox je izbacio kratki teaser u trajanju od škrtih 15 sekundi, kojim pokušava potaknuti interes za seriju. U tih četvrt minute svašta je nagurano: smrskana letjelica (najvjerojatnije) vanzemaljskog porijekla, grupa vojnika koja je došla provjeriti što je to palo na američko tlo te neizostavni Mulder (Duchovny) i Scully (Anderson).

Teaser možete pogledati ovdje.


 

Tekst: geek.hr
Foto: Wikimedia Commons.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close