Scena

VIDEO: Pogledajte novi spot za pjesmu “Srce južnjačko” Marka Škugora

“Srce južnjačko” autora Nenada Ninčevića pjesma je koja zaokružuje cjelokupnu priču debitantskog albuma “Dalmatinska vilo” nazvanog po istoimenoj pjesmi.


Satkana je od ljubavi prema rodnom kraju – od naših starih, preko nas i prenosi se na našu djecu, kazao je najbolji mladi šibenski tenor Marko Škugor.

Upravo iz tog razloga, Marko je umjesto glumaca na snimanju spota “zaposlio” svog djeda Nevena Rodina od koga je tu ljubav naslijedio i sina Andriju (2) kojem ju uči.

Spot su snimali u Primoštenu, Šibeniku i na Srimi, a Andrija je uživao u tatinom naručju tijekom plovidbe barkom, dok je djed iskoristio priliku i ulovio hobotnicu te par riba.

Markov impresivan vokal oduševi publiku na svakom nastupu, a stajaće ovacije i pljesak koji ga prati tijekom cijele pjesme postali su nezaobilazni. Pjesmom “Srce južnjačko” hrvatski Jose Carreras, kako ga neki nazivaju, ujedno najavljuje i svoj album prvijenac čiji se izlazak očekuje u veljači.

“Vjerujem u ovaj album, u ovu pjesmu, u sve pjesme na ovom albumu, jer one sadržavaju one vrijednosti koje se vole i za koje se živi od davnina i koje ja prenosim danas na svoju djecu, a sutra na unuke i praunuke”, zaključio je Marko.

Stihove pjesme “Srce južnjačko” potpisuje Nenad Ninčević dok mu je u skladanju glazbe pomogao Boris Kopitović. Za aranžman je bio zadužen nagrađivani producent Igor Ivanović.


 

Tekst: Scardona 
Foto: screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close