Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

VIDEO Pogledajte kolonu od 1000 migranata koji uskoro kreću na Plitvička jezera?

Problem s migrantima na području pograničnog područja i dalje traje, u Vučjak kod Bihaća došlo je 1000 migranata, a bosanskohercegovački portal ima snimku kolone


Grad Bihać na najvećem je udaru migrantskih prelazaka iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku, a za primjetiti je i da je grad promijenio strukturu stranovništva i više tamo ne žive samo njegovi građani, veći i mnogo tisuća migranata prolaznika. Neki kažu i preko 10 000 migranata, ljudi koji sele sa istoka na zapad u potrazi za boljim životom.

Portal uskinfo.ba objavio je snimku ispod koje su YouTube korisnici vrlo jasno pitali – gdje su ovdje žene i djeca? Na snimci u kojoj oko 1000 migranata ide prema novom privremenom smještaju iz Bihaća u Vučjak, nema niti jedne žene niti jednog djeteta. Pojedini komentatori tvrde da je riječ o vojsci, sami procijenite na snimci u nastavku.

Odobrena lokacija Vučjak predstavlja dio katastarske čestice broj 1384, zvana Vučijak, šuma 3. klase u približnoj površini od četiri hektara, a u posjedu je Grada Bihaća.

Pregledavajući geografsku poziciju, riječ je o lokaciji koja se nalazi nedaleko Zavalja, paralelno s Korenicom i Općinom Plitvička jezera, što ovo područje dodatno izlaže problemima s obzirom da migranti zasigurno ne planiraju ostati u Vučjaku. Kreće li kolona od 1000 migranata na Plitvička jezera prema Europi?

Podsjećamo i na članak zabrinutih mještana o čemu smo već pisali:

LIČANIN UPUTIO OTVORENO PISMO VLADI RH: “Što se čeka? Vama u Zagrebu migranti ne vrše nuždu na izvoru pitke vode”

NOVO PISMO IZ LIKE: “Kad padne noć, najružniji postane zvuk helikoptera iznad kuće”

VIDEO:


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Uskinfo.ba

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close