Turizam

VIDEO Plitvička jezera u osamdesetima – pogledajte rijetke snimke!

Na YouTube kanalu pod nazivom Old Yugoslav Television objavljen je dokumentarac o Plitvičkim jezerima koji je snimljen osamdesetih godina prošlog stoljeća.


Radi se o vrlo rijetkom dokumentarnom filmu Televizije Zagreba (TVZ) u kojemu možete vidjeti kako su Plitvička jezera izgledala između 1885. i 1989. godine, javlja novi turistički portal The Plitvice Times.

Ovaj dokumentarac prikazuje kako su Plitvice izgledale prije rata. Nemam ga baš cjelovito jer je kazeta propala i još sam je i izgubio. Snimka je dosta popravljena jer sam je, srećom, presnimio dva puta i zamijenio zamrznute dijelove s dijelovima koji nisu zamrznuti. Neke dijelove nisam mogao popraviti jer su na obje snimke nedostajali, a neke dijelove sam uspio i ublažiti, napisao je autor u opisu videa.

Na YouTube kanalu ovog autora možete vidjeti i druge zanimljive snimke iz istog razdoblja.

Pogledajte video!

https://youtu.be/2a2OStcT5Ig

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: SCREENSHOT

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close