Turizam

VIDEO Plitvice, Novalja, Senj, Otočac… ovo je novi službeni promo video Ličko-senjske županije!

Brojne ljepote i destinacije Ličko-senjske županije godišnje posjete milijuni turista, a veliki turistički brendovi poput Plitvičkih jezera, Novalja, Nikole Tesle ili Senja prepoznati su diljem svijeta kao top turističke destinacije.

Upravo zato Turistička zajednica Ličko-senjske županije  u 2019. godinu ulazi na snažan način – uz lansiranje novog promo filma koji u četiri minute prikazuje sve ljepote ove prekrasne i raznolike županije. Od planina, rijeka i jezera do prekrasnih krajolika na obali.

Tako se u filmu skladno isprepliću prirodne ljepote Plitvičkih Jezera, impozantnog Velebita, čarobnih plaža otoka Paga, gastronomija, sport i rekreacija, zabava te kulturno-povijesna baština. Tu su i Brinje, Perušić, Otočac i Gacka, Smiljan, Gospić, Senj, Karlobag, Vrhovine, Zrće…

U periodu koji slijedi, ovaj će se turistički film prikazati na međunarodnim  turističkim sajmovima te mnogobrojnim turističkim filmskim festivalima, na kojima vjerujemo neće proći neopaženo i sigurno će biti najbolja reklama za Ličko-senjsku županiju.

Promotivni film snimljen je u produkciji Balduči Filma iz Zagreba, pod redateljskom palicom  Bobbyja Grubića, trostrukog dobitnika prestižne nagrade Emmy i producentice Spomenke Saraga te gledatelje i potencijalne turiste vodi u avanturističku i zanimljivu šetnju Ličko-senjskom županijom. Koncept su zajedno osmislili Balduči film i Turistička zajednica  Ličko-senjske županije.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR | Foto: Screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close