Lifestyle

VIDEO: OVO SU NAJLUĐE SAONICE Djeda Božićnjaka ikad

Djed Božićnjak nije umirovio sobove, ove su saonice sa 500 KS djelo entuzijasta

Ako vam se ove godine Djed Božićnjak ne spusti kroz dimnjak i ne donese poklone pod bor – razlog nije taj što mu saonice nisu mogle poletjeti, već ove godineDjedica negdje drifta svojim novim saonicama koje pogoni golemi V8 benzinac. Najluđe saonice koje ste ikada vidjeli, zapravo su djelo momaka iz švedskog Drag Racing Teama Lindberg.

Kao osnova za njihovu kreaciju poslužila je šasija starog Volva, a saonice koje su nazvali SnowMonster pokreće Chevroletov big-block V8 s više od 500 KS koji putem automatskog mjenjača pokreće gusjenice Arctic Cat Lynx motornih saonica. Ovom se ludom kreacijom upravlja sprijeda ugrađenom kombinacijom ‘skija’ s dodatno ugrađenim kotačićima, a sve kako bi SnowMonster bio upotrebljiv i na ostalim podlogama osim snijega. Na koncu, kada poslušate još i zvuk ovih monstruoznih saonica, budite uvjereni ako vam Djedica naumi dostaviti poklone ovog Božića da će te prije toga sigurno čuti!

POGLEDAJTE VIDEO:

Tekst: Autoklub

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close