Kućni ljubimciVijesti

VIDEO Obitelj iz Petrinje već sedam mjeseci traži voljenog psa: “Ne zanima nas osveta, želimo da se Hachi vrati kući”

Sedam mjeseci nakon što je nestao, obitelj Kovačević iz Petrinje ne odustaje od pronalaska voljenog psa Hachija koji je nestao nakon razornog potresa krajem prošle godine.


”Hachi je mužjak japanske akite, žuto-bijelo krzno, otprilike 40-ak kila, star je pet godina. S obzirom da je prošlo sedam mjeseci, ne znamo koliko je smršavio. Otprilike je 60-70 centimetara visine, uši su mu nagnute prema naprijed, oči su mu ukošene, desno oko mu je više spušteno jer je operirano. Ima dvije crne crte koje su mu ispod očiju, to je ustvari mokra dlaka. Specifičan je i po svom repu koji je dvostruko uvrnut kao puževa kućica. Stoji mu visoko u zraku. Na čelu ima šaru u obliku srca. To su specifičnosti koje su karakteristične za hachija koje bi mogle olakšati prepoznavanje”, objasnila je vlasnica Larisa Bosnić Kovačević.

Pobjegao je nakon potresa 29.12. u Petrinji, a zadnji put viđen je živ 30.12. u blizini njihove kuće. Gospođa Larisa kaže da su razmišljali o raznim scenarijima, međutim, to su samo sumnje i nagađanja.

Čim je nestao, obitelj je kreirala Facebok stranicu pod nazivom: ‘TRAŽI SE HACHI! NOVČANA NAGRADA NALAZNIKU!’ u nadi da će dobiti konkretne informacije.

”Stavili smo i da dajemo nagradu za onoga tko ga zaustavi i pričeka dok mi ne dođemo. Smatrali smo da ćemo na taj način više motivirati ljude da ga zaustave i da ćemo ga brže vratiti kući, no kako je vrijeme prolazilo, ništa se nije događalo. Uz sugestiju ljudi, nagradu smo podizali nekolikko puta, javljali su nam se ljudi koji bi nam pomogli i uplatili nešto novaca gdje su nam uplaćivali novac i tako smo došli do cifre od 12 500 kuna.’

Ako imate bilo kakve informacije, možete ih dojaviti na sljedeće brojeve: Larisa Bosnić Kovačević: 0915030475 i Dino Kovačević: 0996721765. Također, isto to možete napraviti i na Facebook grupi: TRAŽI SE HACHI! NOVČANA NAGRADA NALAZNIKU!


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close