VIDEO: Nepoznati Hrvat brutalnim nokautom oduševio svijet

Iva Biondić

29-godišnji Hrvat, inače porijeklom iz Osijeka, nokautirao je nesretnog Amerikanca kružnim udarcem iz okreta te proslavio obiteljsko ime i slavonsko porijeklo


Jedan od najljepših poteza u borilačkom svijetu ove godine stiže iz Australije i to u režiji dosad malopoznatog Hrvata Dejana Rose. Hrvatski muay thai borac predstavio se svijetu brutalnim filmskim nokautom koji ostavlja bez daha.

Bez daha, a zamalo i glave ostao je na Eruption 11 eventu održanom prošlog tjedna u Brisbaneu nesretni Rosin protivnik Daniel Valvsaga. Meč je održan u sklopu promocije Prophecy Promotion, koja je iz anonimnosti izašla zahvaljujuću spektakularnom nokautu ubrzo nakon što je objavljen na YouTubeu.

29-godišnji Hrvat, inače porijeklom iz Osijeka, nokautirao je nesretnog protivnika kružnim udarcem iz okreta (spinning heel-kick) te proslavio obiteljsko ime i slavonsko porijeklo koje dijeli s jednim od najatraktivnijih boraca svih vremena Mirkom Filipovićem. Svaka čast Mirkovoj lijevoj, ali Roso je još malo podignuo ljestvicu.

Uživajte u potezu hrvatskog majstora.


 

Tekst: jutarnji list

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u