Scena

VIDEO: “Neće rijeka zrakom teći” – novi singl grupe Silente

“Neće rijeka zrakom teći” naziv je novog singla dubrovačkog benda Silente koji najavljuje izlazak istoimenog, drugog studijskog albuma. Bend, koji je protekle dvije godine izgradio ogromnu fan bazu, sada tim istim obožavateljima predstavlja novi materijal koji će u potpunosti svirati na dva velika koncerta u zagrebačkoj Tvornici Kulture 8. i 9. svibnja.


Nakon “Čudna ili čudesna” i “Još jednom”, treća pjesma s novog izdanja je gore spomenuti singl koji je dobio i pripadajući spot sniman u Dubrovniku. Album “Neće rijeka zrakom teći” sadržava ukupno 10 pjesama koje se od danas mogu poslušati na Deezeru, dok je službeni datum objave CD-a 4. svibnja. Radeći na novom projektu, Silente je ponovno produkciju povjerio Nikši Bratošu. Album će imati dva različita omota od kojih je jedan zaokružio dizajner Andrej Đukić, a u drugi, limitirani, su ubačene slike slikarica Nikoline Japunčić i Mie – Marie Škode.

Predstavljanjem novih pjesama Silente su omogućili fanovima da ih nauče do zagrebačkih koncerata. Tvornica će svjedočiti svirkama na kojima će bend odsvirati obje kompletne ploče. Bit će to prvi put da se set lista sastoji od svih pjesama sa “Lovca na čudesa” i novog albuma.


Tekst: telegram.hr

Foto: youtube

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close