Dom

VIDEO: Napravite sami dječje igračke od predmeta koje već imate u svom domu

Izrada ukrasa nije rezervirana samo za predbožićno vrijeme. Jednostavne igračke možete raditi cijele godine i tako oduševljavati svoje klince iznova i iznova.


Zeko s rižom

Kao što ste radili snjegovića od čarape i riže, tako možete napraviti i uskrsnog zeku. Potrebna vam je veća čarapa, konac i riža. Napunite čarapu rižom i stegnite je na dva mjesta koncem, ali tako da ostavite na glavi više čarape. Od tog dijela ćete napraviti uši, jednostavno tako što ćete izrezati trokut u sredini. Na licu nacrtajte uši i zečju njušku.

Staklenke sa šljokicama

Zimske staklenke sa snijegom zamijenit će staklenke sa šljokicama. Potrebna vam je manja staklenka, poklopac, igračka, voda i glicerol.

Zalijepite igračku na unutrašnju stranu poklopca. Ulijte u staklenku pola vode, pola glicerola i dodajte šljokice po želji. Stavite poklopac s igračkom, zatvorite i okrenite naopako tako da poklopac zapravo bude podložak.

Još ideja potražite u ovom videu:Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close