VijestiSport

VIDEO Mladi Belgijci u Lici gromoglasno navijali za svoju reprezentaciju

U frapantnom drugom poluvremenu utakmice osmine finala između Japana i Belgije, Hazard i društvo su u ponedjeljak u posljednjim trenutcima susreta izborili ulaznicu za četvrtfinale. Završilo je rezultatom 3-2, iako je u 52. minuti Japan vodio rezultatom 2-0! A u tom pohodu među osam najboljih, Belgija je imala gromoglasnu podršku na vrlo neobičnom mjestu u Hrvatskoj, piše portal srednja.hr.


Naime, ekipa od 35 mladih Belgijaca, došla je kampirati na brdo Cvituša u ličkoj općini Lovinac pa je tijekom svog petodnevnog boravka, odvojila dio vremena da poprati svoju reprezentaciju u pohodu na četvrtzavšnicu Svjetskog prvenstva. Inače uz slobodne aktivnosti, ovi Belgijci kao pravi Europejci, dio svog vremena koje provode u Lici, odvojili su i za pomaganje lokalnoj zajednici u vidu volontiranja.

Inače, na spomenutom brdu Cvituša, nalazi se prekrasno sanjkalište, a ljeti je tamo izletište, koje u neposrednoj blizini nudi mogućnosti bavljenja planinarenjem, brdskim biciklizmom i drugim sportskim aktivnostima u prirodi.

Uglavnom, pogledajte kako se u lokalnom bircu u Lovincu navijalo za Belgiju!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: srednja.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close