VijestiScena

VIDEO: Mišo Kovač snimio spot za svoju pjesmu “Takav sam rođen”

Legendarni Mišo Kovač, najuspješniji pjevač zabavnih melodija s najvećim brojem prodanih ploča u regiji, snimio je spot za novi hit singl “Takav sam rođen”.


Redatelj Mišinog spota je Šibenčanin Željko Petreš s kojim je Mišo već imao prilike surađivati. Pjesma “Takav sam rođen“, autora Branimira Mihaljevića i Faye oda je Dalmaciji i mediteranskom načinu života, a ujedno je i prikaz čvrstog karaktera koji krasi Mišu svih ovih godina. Iako Mišo dugi niz godina živi u Zagrebu, ovom pjesmom još jednom pokazuje koliko voli Dalmaciju, a novi spot prikazuje sve njene ljepote.

Unatoč bogatoj diskografskoj karijeri koja traje punih 50 godina, Mišo nezaustavljivo radi na novom materijalu. Osim pjesme “Takav sam rođen”, Mišo je snimio još dvije pjesme s istim autorskim timom koji se vesele suradnji s legendom hrvatske glazbene scene.

Iza Miše Kovača je preko četrdeset singlica, dvadeset studijskih albuma, nebrojena diskografska priznanja: srebrne, zlatne, platinaste, dijamantne ploče. Godine 2005. Institut hrvatske glazbe uručio mu je posebno priznanje za ‘najveći broj prodanih ploča u povijesti hrvatske diskografije’. Vlasnik je Porina za životno djelo te Zlatne ptice koju je Jugoton odnosno Croatia Records dijelio svojim izvođačima za milijun prodanih primjeraka.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Croatia Records

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close