ShowbizLičko-senjska županija

VIDEO Miro izbacio Irenu jer se urotila s Tatjanom protiv Marijane

LJUBAV JE NA SELU

U sinoćnjoj epizodi emisije ‘Ljubav je na selu’, farmeri Miro, Dušan i Valter poslali su po jednu djevojku kući.


Miro, farmer iz Donje Jelenske čije srce pokušava osvojiti pjevačica ličkih korijena Marijana Vukelić, odlučio je da s njegove farme prva odlazi Irena.

Objasnio joj je da je to zato što se ne uklapa u selo. Njezin odlazak rasplakao je Tatjanu, koja se jako zbližila s Irenom.

“Iznenađena sam Ireninim ispadanjem, i to jako. Super smo se složile još od prvog dana. Pogodilo me to”, rekla je Tatjana, a ni Irena nije mogla suspregnuti suze što napušta prijateljicu.

Miro kaže da je Irenu izbacio jer je primijetio da su se ona i Tatjana urotile protiv Marijane, a Tatjanu je spretno utješio.

“Pa nije ona tu zbog tebe, nego zbog mene! Ako budeš ostala sa mnom, uzet ćeš je za kumu”, rekao je Miro i vratio Tatjani osmijeh na lice.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close