ShowbizIzdvojeno

VIDEO Miro i Tatjana ogovarali Marijanu u štali, a ona ih prisluškivala

Farmer i kandidatkinja šaputali su u štali ne sluteći da je Marijana pored njih


Miro i Tatjana hranili su tele te pritom razgovarali o Marijani. Tatjana je upitala farmera misli li da je Marijana bila iskrena kada su igrali ‘Bocu istine’. U tom trenutku došla je Marijana koja je čula da pričaju o njoj i odlučila ih je prisluškivati.

“Išla sam prema štali i čula da pričaju o meni, pa sam išla s druge strane da ih bolje čujem i vidim”, rekla je Marijana, koja je zatim čula da Miro potvrđuje Tatjanino mišljenje da Marijana ne priča istinu.

”Neugodno sam se iznenadila kad sam vidjela da Miro potvrđuje sve što Tatjana govori, ali mogu razumjeti jer ona nikad ne priznaje nijedan drugi odgovor osim da je ona uvijek u pravu”, rekla je Marijana, dodajući da ne misli kako je Miro povodljiv nego kada vidi da nema druge, onda povlađuje.

Mislim da je ljubomorna na mene. Možda jer sam vesela, pjevam, mlađa sam od nje’‘, zaključila je Marijana.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close