NacionalnaŽupanijskaPolitika

VIDEO Milanović izvrijeđao Petryja: Župan ove županije je jedan slatki žabac

RTL UŽIVO

Povodom današnjeg skandala oko posjete Gospiću, predsjednik Milanović izvrijeđao je župana Petryja.


Sve je došlo kao reakcija na jučerašnju objavu Udruge ratnih veterana 9. Gardijske brigade “Vukovi”, a prenijeli su ju nacionalni mediji. Ključno je sljedeće:

Naime tijekom organizacije obilježavanja došli smo u problem sa Uredom Predsjednika RH koji je samovoljno preuzeo glavnu riječ te su nam nametana neka ograničenja za naše druge goste koja nam nisu prihvatljiva. Zbog nemogućnosti komunikacije sa Uredom predsjednika te ogromne količine arogancije i ega koja dolazi od strane Predsjednika koja se pokazala nepremostivom i u ovakvom tužnom ali i ponosnom događaju proslave naše obljetnice. – kažu iz Udruge.
Pritom Udruga ne navodi o kojim je gostima riječ, a s obzirom na situaciju vjerojatno je riječ o ograničavanju ministra Banožića kojeg je Udruga htjela na proslavi zbog bliskih veza s HDZ-om.
Milanović je sve komentirao u svom stilu, a pritom i izvrijeđao župana Petryja te mu spomenuo da je bio njegov kandidat za gradonačelnika.

Župan ove županije je jedan slatki žabac, koji je  2013. bio moj kandidat za gradonačelnika, SDP-a i HNS-a, štićenik Vesne Pusić, ovaj, važno je zvati se Ernest od Oscara Wildea. Dakle taj je čovjek sada HDZ-ov. Normalno je da se mora dekontaminirati, da mora biti najglasniji, najpoganiji, najprljaviji, da mora najviše lagati, to je to, što nije jasno? Ovo je vojarna, ovdje će se postupati po zapovjedima, svatko je dobrodošao, i neka gospoda objave korespodenciju sa mojim Uredom. Neka objave svaku riječ. – kaže Milanović.

Petry još nije reagirao na ove prozivke od strane predsjednika.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close