VijestiScena

VIDEO Marko Tolja predstavio novu pjesmu i spot

Nakon “grooverske” pjesme “Gdje smo mi”, Marko Tolja predstavlja singl “Sidro”, kojim se vraća u baladične vode koje mu najbolje leže. Pjesmu krasi sjetna melodija, duboki tekst i sjajna retro – pop produkcija, a prvi veliki uspjeh doživjela je na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, gdje je osvojila nagradu za najbolji aranžman. Glazbu i tekst napravio je Bruno Kovačić, a za aranžman je zaslužan Ivan Popeskić.

Za singl “Sidro” je na otoku Krku snimljen i videospot, koji je osmislio i režirao Marko Tolja, uz pomoć tima iz “Izooma”. Tolja je u spotu nešto drugačiji nego što smo ga do sada naučili gledati – odbacio je elegantna odijela i prepustio se znojenju i mučenju. Zanimljiva koincidencija sa singlom “Sidro” je činjenica da je Marko nedavno tetovirao sidro isprepleteno s violinskim ključem.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close