VijestiGrad ZagrebTurizam

VIDEO Lovac na bilje posjetio jedini pećinski park u Hrvatskoj

Jedini pećinski park u Hrvatskoj nalazi se u Lici. Nije to čudno ako se uzmu u obzir sve geomorfološke prilike Ličko-senjske županije, ali ipak je rijetkost da Lika prednjači po novoj destinaciji turizma.

Ove godine Grabovača je oborila rekord posjećenosti, a to bi se svakako moglo reći i za onaj medijski dio s obzirom na činjenicu da je ove godine to ustanova iz Like o kojoj se najviše pisalo i pričalo u medijima.

Posljednje takvo spominjanje bilo je jučer u popodnevnim satima na prvom programu HRT-a. Lovac na bilje, Anton Rudan s HRT-a, u razgovoru s Ivom Murgić iz Grabovače obišao je pećinu Samograd koja je jedina otvorena za turističke posjete, ali i brdo iznad pećine te još nekoliko lokacija. Pogledajte video.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: HRT screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close