Scena

VIDEO: Lara Mandić iz Korenice je dvostruka pobjednica Otočkog vala 2017!

U prepunoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac jučer je održana natjecateljska večer šeste sezone Otočkog vala


Osam natjecatelja je ove godine odmjerilo snage u pjevačkih i scenskim vještinama– Almir Čović (Brinje), Ana Majetić (Otočac), Helen Mandić (Otočac), Iris Jakšić (Otočac), Kristijan Dumenčić (Brinje), Lara Mandić (Korenica), Suzana Burić (Kuterevo) i Tea Ivančević (Otočac).

O pobjednicima je odlučivao tročlani stručni žiri u kojemu su bili prof. Jan Janković, prof. Zvonimir Tonković i maestro Darko Kranjčević, a kao i prethodnih godina svoj  glas natjecateljima mogla je dati i publika. Pobjednica u kategoriji pjevača je Lara Mandić iz Korenice koja je dobila i glasove publike. Drugo mjesto je osvojio Armir Čović iz Brinja, a treće Suzana Burić iz Kutereva (Otočac). I ove godine pobjednik iz kategorije pjevača snimit će autorsku pjesmu

U revijalnom programu Otočkog vala 2017. nastupili su prošlogodišnji pobjednici – iz plesne kategorije Mihael Kostelac i iz kategorije pjevača Andrea Mitrović s autorskom pjesmom te gošća večeri Lora Prpić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close