Scena

VIDEO: “Kovrčava Sue” oduševila žiri američkog The Voicea

Dok u Hrvatskoj traje druga sezona The Voicea, u Americi se upravo iščekuje deseto izdanje popularne potrage za pjevačkim talentima. Kao foršpan novog natjecanja televizijska mreža NBC pustila je isječak iz jedne od prvih emisija koje trebaju biti prikazane, a u kojoj je nastupila 34-godišnja Alisan Porter.


Njezina izvedba hita Linde Ronstadt “Blue Bayou” oduševila je članove žirija Adama Levinea, Pharrella Williamsa, Christinu Aguileru i Blakea Sheltona, koji su se svi “okrenuli” i poželjeli je u svojem timu.

Nakon izvedbe Alisan ih je sve iznenadila i dirnula svojom životnom pričom. Otkrila je, naime, da je svojedobno bila glumica, ali da joj je pjevanje oduvijek bila najveća strast. Blake Shelton ju je pitao je li glumila u nečem poznatom, na što je ona odgovorila da je utjelovila “Kovrčavu Sue” u istoimenom filmskom hitu snimljenom 1991. godine, a u kojem je u jednom trenutku otpjevala američku himnu.

Svi su u žiriju ostali zatečeni njezinim odgovorom, a zatim ih je ganulo kada im je rekla da se sve do prije osam godina borila s teškom ovisnošću o alkoholu. Danas je trijezna i u skladnom braku.


 

Tekst: jutarnji.hr
Foto: criticalmassesmedia1.files.wordpress.comČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close