Politika

Video koji oduzma dah: Pogledajte Liku i Velebit u svoj njihovoj zimskoj slavi

Hrvatski fotograf i redatelj Goran Šafarek snimio je prije desetak dana impresivni videozapis koji prikazuje Liku i Velebit u svoj zimskoj slavi.


U Hrvatskoj nema mnogo slikovitih krajeva koji pružaju takav pogled na prirodu kao u slučaju  impozantne planine Velebit u zimskim danima. S planinama, jezerima, rijekama i šumama, Lika je jedan od najzanimljivijih dijelova Hrvatske, a kada stigne snijeg može se pretvoriti u fotografski raj. Dokazao je to i fotograf Goran Šafarek koji je u razgovoru za LikaClub otkrio kako je nastao ovaj video.

“Film ‘Zima u Lici podno Velebita’ je nastao jednostavno. Snimljen je prije desetak dana na vrhuncu hladnoće i napadalog snijega u Rizvanuši kod Gospića. Bilo je lijepo i čovjek jednostavno nije mogao stati i ne uživati u zimskim prizorima”, rekao je Šafarek za LikaClub. Ovaj video nastao je tijekom snimanja dva filma koje Šafarek snima o Velebitu. Jedan će biti prikazan u sklopu serijala National Geographica o Hrvatskoj, a drugi će u cijelosti biti posvećen Velebitu. Više fotografija i video priloge Gorana Šafareka o Velebitu i ostalim dijelovima Lijepe naše možete pogledati OVDJE. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Foto/Goran Šafarek

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close