Scena

VIDEO Kas poručuje: “S kojeg si planeta”?

Najnovija pjesma Kasovaca ‘S kojeg si planeta’ s kojom su nastupili na glazbenom festivalu Pjesme Podravine i Podravlja u Pitomači, doživjela je i svoj video uradak. Tekst i glazbu potpisuje Hrvoje Bogutovac dok je za aranžman zaslužan Željko Nikolin u čijem je studiju pjesma i snimljena. Spot je sniman na prekrasnim lokacijama Osijeka i Baranje i prikazuje Kasovce u, već dobro nam poznatom, veselom i razigranom raspoloženju. Ideju i realizaciju spota potpisuje Six nine studio iz Vinkovaca na čelu s Markom Zeljkovićem Zeljom, jednim od najuspješnijih autora spotova ovih prostora.

 ‘Jedva smo dočekali premijeru spota i prve reakcije publike s obzirom da je pjesma odlična, vedra, ljubavna i idealna za ovo ljetno vrijeme. Vjerujemo da će publika prepoznati naš trud i optimizam, a samim time i lansirati je na vrhove top lista’, rekao je Dinko Glavaš, pjevač Kasa.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close