Film i TVLičko-senjska županija

VIDEO Josip je pobijedio dva karcinoma: “Sve sam prošao sam”

Drugi ovotjedni kandidat ‘Večere za 5 na selu’, koji je još na prvoj večeri otkrio kako su on i druga dva kandidata iz Like razvedeni.


“Pa ja nisam baš sam, družim se i tako. Kad hoću biti sam, budem sam. A s druge strane, kako je biti sam u kući, nekako ja to održavam i sve radim. Jedino je nezgodno – ne volim baš brisati prašinu, ali to ne volim i s peglom nisam baš na ‘ti‘”, priznao je.

Otkrio je i prednosti samačkog života.

“Ne moram nikome polagati račune, mogu ići kud hoću, mogu doći kad hoću i tako. Tako da jednostavno što se toga tiče nije to ni loše, a i još sam mlad, imam vremena da za starost nekog nađem i tako“, komentirao je 51-godišnji Josip.

Ipak, nakon razvoda nije mu lako bilo biti sam i boriti se s karcinomima.

“Imao sam zdravstvenih problema, imao sam u životu dva karcinoma, 50 zračenja, osam ciklusa kemoterapije i što sam s tatom prošao dva karcinoma, kemoterapije i zračenja. Bogu dragom hvala, svi smo živi i zdravi. Tako da jednostavno mogu zahvaliti. I sebi, malo sam čitao od alternative, prihvaćamo medicinu i sve, srećom nije bilo metastaza i to, ali to mi je bilo jedno razdoblje u životu što sam sam sve to prošao”, ispričao je.

Supruga tad više nije bila s njim. “Pa da, ona se ponudila i tako sve, ali jednostavno sam sam sve to prošao”, rekao je Josip.

Na pitanje je li imao nekog drugog pored sebe, rasplakao se. “Bila je uz mene, telefonski i tako, jedino dragom Bogu zahvaliti jer sam tada vidio što je bitno u životu”, rekao je.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close