VIDEO Još malo pa stižu novi Zdravoljupci!

Tena Brnad

Zdravoljupci se vraćaju u Konzum. Nakon što su prije godinu dana osvojili Hrvatsku svojim simpatičnim karakterima i neodoljivom pjesmicom, novi likovi Zdravoljubaca nastavljaju misiju osvješćivanja djece i mladih, ali i odraslih, o važnosti redovite konzumacije voća i povrća.


Limun Šimun, Bundeva Blaženka, Šljiva Štefica, Karfiol Karlo, Lubenica Luce, Ananas Ante i Celer Cvjetko dolaze uz pjesmu s naglascima karakterističnima za različite krajeve Hrvatske, noseći sa sobom vrijedne vitamine, minerale, vlakna i druge sastojke važne za zdravlje i svakodnevne funkcije organizma.

Novi nastavak najpopularnijeg Konzumovog programa vjernosti u povijesti počinje u četvrtak 22. kolovoza i traje sve do 30. listopada, a u tom će razdoblju kupci u svim Konzumovim prodavaonicama za svakih potrošenih 50 kuna dobiti po jednu naljepnicu.

Potom će kupci do 10. studenog, uz 20 sakupljenih naljepnica, omiljenu plišanu igračku moći kupiti po cijeni od 50 kuna, a uz 40 sakupljenih naljepnica po cijeni od samo 10 kuna. Svaki će tjedan kupnja jedne vrste voća i povrća, ali i drugih proizvoda iz Konzumovog asortimana, donositi dodatne naljepnice.

Velika novost druge sezone Zdravoljubaca je i mogućnost zasebnog digitalnog sakupljanja naljepnica putem aplikacije za pametne telefone. Svi koji do 21. kolovoza preuzmu aplikaciju Zdravoljupci dobivaju i 5 besplatnih naljepnica.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u