Dom

VIDEO Jeste li ikada probali “roštilj” od lubenice?

Roštilj od lubenice neće dimiti i nema čišćenja rešetke. Ali bit će vrlo efektan za sve koji ga vide. Klincima će posebno biti zanimljiv, piše 24sata.hr


Potrebno je izdubiti lubenicu s jedne strane na tri mjesta žličicom za sladoled, kao tri kuta trokuta. Napravite potpornje s celerom. Prerežite je po pola, s time da donji dio koji će glumiti roštilj bude ipak nešto veći. Izdubite je cijelu sa žličicom za sladoled.

Sačuvajte kuglice za ražnjiće. Stavite celer na mjesta za potpornje i učvrstite čačkalicama ako je potrebno. Probodite drvene ražnjiće kroz lubenicu kako bi stvorili grill. Ispunite lubenicu kupinama – one glume ugljen.

Završite s postavljanjem grilla. Na drvene ražnjiće slažite voće – lubenicu, ananas, jagodu, malinu, kupinu, što god želite. Premažite medom.

Gornji dio lubenice koji ste sačuvali kao poklopac probodite s dva drvena ražnjića i zabodite sa strane u lubenicu. Postavite voćne ražnjiće na grill. Vaš originalni roštilj je gotov! Dobar tek!

Donosi 24sata.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close