Lifestyle

VIDEO: Japanci šalju svoje plišane igračke na odmor

Sonoe Azuma Japanc je čija tvrtka Unagi Travel nudi Japancima da pošalju svog omiljenog plišanca na odmor. Tvrde kako time izlaze u susret svima koji nemaju vremena da i sami idu na godišnji.


Osim plišanih životinja, na put mogu ići i lutke koje onda Azuma prati tijekom cijelog puta, vodi ih u razgledavanje tamošnjih gradova, a onda njihovim vlasnicima pošalje video i fotografije kako bi vidjeli gdje su sve igračke bile i što su razgledavale.

“Htio sam omogućiti odmor ljudima koji sami ne mogu fizički otputovati negdje jer su u bolnici, puno rade, nemaju novca za put i slično”, objasnio je Azuma za Telegraph te dodao: “Devedeset posto mojih klijenata je iz Japana, ali sve više raste i interes ljudi iz inozemstva.”


 

Tekst: telegram.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close