Društvene mrežeZdravlje

VIDEO: Iskoristio je svoj Youtube kanal kako bi nas educirao o narkomaniji

Jedan mladi youtuber iskoristio je svoj youtube kanal kako bi u svoj video blog doveo gošću koja nam je ispričala ponešto o ovisnosti i borbi koju vodi.


Ovisnost o drogama postaje ustaljen problem u Hrvatskoj i svijetu. Nezavidne obiteljske situacije, iskušenje i neadekvatno okruženje mogu rezultirati potrebom za isprobavanjem različitih oblika opijata i droga. Najnovija istraživanju odaju informaciju o tome kako su najugroženija skupina mladi između 14 i 25 godina života. Danas se mnogo govori o tranziciji suvremenog u moderan način života, a tako i o nedaćama koje nosi. Ovisnosti su mnogobrojne, a daleko najopasnijom smatra se narkomanija – ovisnost o drogama. Ako se ne liječi pogubna je po zdravlje pojedinca, a na udaru su često i obiteljske veze ili karijera.

Danas postoji nekolicina medijskih kanala kojima možemo progovoriti o ovoj nesmotrenoj radnji. Internet ima moć educirati nas o mnogočemu, no složit ćemo se da će najbolje informacije doći iz prve ruke. Jedan mladi youtuber iskoristio je svoj Youtube kanal kako bi u svoj video blog doveo gošću koja nam je ispričala ponešto o ovisnosti i borbi koju vodi.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels.com | fotomontaža

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close