Društvene mrežeZdravlje

VIDEO: Iskoristio je svoj Youtube kanal kako bi nas educirao o narkomaniji

Jedan mladi youtuber iskoristio je svoj youtube kanal kako bi u svoj video blog doveo gošću koja nam je ispričala ponešto o ovisnosti i borbi koju vodi.


Ovisnost o drogama postaje ustaljen problem u Hrvatskoj i svijetu. Nezavidne obiteljske situacije, iskušenje i neadekvatno okruženje mogu rezultirati potrebom za isprobavanjem različitih oblika opijata i droga. Najnovija istraživanju odaju informaciju o tome kako su najugroženija skupina mladi između 14 i 25 godina života. Danas se mnogo govori o tranziciji suvremenog u moderan način života, a tako i o nedaćama koje nosi. Ovisnosti su mnogobrojne, a daleko najopasnijom smatra se narkomanija – ovisnost o drogama. Ako se ne liječi pogubna je po zdravlje pojedinca, a na udaru su često i obiteljske veze ili karijera.

Danas postoji nekolicina medijskih kanala kojima možemo progovoriti o ovoj nesmotrenoj radnji. Internet ima moć educirati nas o mnogočemu, no složit ćemo se da će najbolje informacije doći iz prve ruke. Jedan mladi youtuber iskoristio je svoj Youtube kanal kako bi u svoj video blog doveo gošću koja nam je ispričala ponešto o ovisnosti i borbi koju vodi.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels.com | fotomontaža

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close