Tech

VIDEO Igor Kolovrat pokrenuo “Tesla Talks”, gost prve epizode Ivica Mudrinić

Igor Kolovrat, direktor tvrte E.V.A. Blue d.o.o. i organizator električne utrke Nikola Tesla EV Rally, na YouTubeu je objavio prvu epizodu svog novog serijala “Tesla Talks”.


Kolovrat je poznat po promociji električnih Tesla vozila i općenito e-mobilnosti u Hrvatskoj, a u novom projektu pod nazivom “Tesla Talks” donosi razgovore s, kako kaže, ljudima koji imaju uvid u različite probleme, a na temu kako tehnologijom i znanjem do kvalitetnijeg života.

U prvoj epizodi  serijala “Tesla Talks” Kolovrat je ugostio bivšeg ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Ivicu Mudrinića. Razgovarali su o tehnološkoj sadašnjosti i budućnosti, a cijeli razgovor je snimljen u električnom automobilu Tesla – na autopilotu.

Pogledajte video!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close