VIDEO Grdović ima novu pjesmu: Ostavljam vas moji najdraži

LIKACLUB

Novi singl i spot Mladena Grdovića i klape Munita zove se “Ostavljam vas moji najdraži”. Glazbu i tekst za ovu pjesmu potpisuje Mladen, a uz zadarsku klapu Munita predstavit će je na ovogodišnjem 56. Splitskom festivalu. Pjesma “Ostavljam vas moji najdraži” nastavak je njihove suradnje koja je započela na prošlogodišnjem festivalu s pjesmom “Nek’ se čuje pisma s Jadrana” koja je osvojila 2. nagradu publike. Upravo je ova nagrada bila jedan od razloga za nastavak uspješne suradnje.

Mladen Grdović već je godinama vjeran Splitskom festivalu jer njeguje dalmatinsku pjesmu i izričaj koji njegovom glazbenom ukusu najviše odgovara. Svojim pjesmama uvijek iznova osvoji mnogobrojnu publiku zbog čega je dugi niz godinama u samom vrhu najtraženijih izvođača zabavne glazbe. Osim brojnih koncerata koji ga očekuju ovo ljeto, Mladen Grdović priprema novi studijski album na kojem će se uz novu pjesmu naći i njegovi prethodni singlovi među kojima su “Uzorita s Tomislav Bralićem i Klapom Intrade, “Dva goluba” s Ivanom Kovač i ostali. Klapa Munita nedavno je objavila debitantski album “Za šaku munite” koji su uživo predstavili na nedavno održanom CMC festivalu u Vodicama.

Spot za novu pjesmu “Ostavljam vas moji najdraži” režirao je Željko Petreš, a spot je sniman na plaži Kolovare u Zadru, u blizini Grdovićeve obiteljske kuće.


Foto: Croatia Records

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u