Ličko-senjska županijaPolitika

VIDEO Gradonačelnik Ante Dabo predstavio Novalju u emisiji “Dobro jutro Hrvatska”

U HRT-ovoj emisiji “Dobro jutro Hrvatska”, u srijedu 11. ožujka 2020., gostovao je gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo.


U studiju najgledanije jutarnje emisije Dabo je gledateljima ispričao kako se živi u Novalji na otoku Pagu, je li prednost ili mana smještaj Novalje u Ličko-senjskoj županiji, od kojih sve djelatnosti žive njeni stanovnici te koji se sve veliki projekti i investicije u Novalji trenutno provode.

Također, u emisiji je bilo govora o zbrinjavanju otpada, porastu broja stanovnika Novalje zahvaljujući dobrim gospodarskim uvjetima, utjecaju koronavirusa na turističku sezonu i mjerama koje se provode radi suzbijanja epidemije te brojnim turističkim događanjima kojima se Novalja može pohvaliti u predsezoni.

Pogledajte video!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close