Ličko-senjska županijaPolitika

VIDEO Gradonačelnici ličkih gradova u jubilarnoj 500. emisiji “Gackom zajedno”!

Jubilarna 500. emisija Hrvatskog radio Otočca “Gackom zajedno” jutros je ugostila gradonačelnike gradova Ličko-senjske županije.


U emisiji su sudjelovali gradonačelnik Gospića Karlo Starčević, gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac i gradonačelnik Novalje Ante Dabo, dok se gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina nije mogao odazvati pozivu u emisiju zbog drugih obaveza.

Gradonačelnici su podijelili svoja iskustva upravljanja ličkim gradovima i otkrili što im je zajedničko, a što različito. Istaknuli su probleme s kojima se susreću u svom radu te planove i prioritete za ovu godinu. Nedovoljna proračunska sredstva, problem zadržavanja ljudi u maloj sredini, međuodnos županije, države i lokalne samouprave i inicijativa Nezavisni gradonačelnici samo su neke od  tema o kojima se govorilo u emisiji.

Poslušajte emisiju na linku!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close