Scena

VIDEO: “Gdje smo sad” – novi singl Bosutskih bećara

Bosutski bećari, vlasnici hitova ‘Sad kada došla si’, ‘Želim te noćas’ i ‘Trebam te još’ predstavljaju odličan novi singl i spot ‘Gdje smo sad’.Riječ je o pjesmi koja se, kao i svi spomenuti singlovi, nalazi na albumu ‘Budi tu’ koji je Croatia Records objavila prošle jeseni. Pjesmu su napisali članovi benda Ivan Šebalj i Marin Bando, a glazbu i aranžman supotpisuje njihov producent Branimir Jovanovac. Redatelj spota je Marko Zeljković Zelja koji režira spotove Opće Opasnosti i mnogih drugih bendova s područja Slavonije.

Bosutski bećari su jedan od najpopularnijih tamburaških bendova u Hrvatskoj, a da je tome tako potvrđuje i podatak da su nedavno nastupili na tamburaškom all stars koncertu s Mejašima i Slavonia Bandom u dubrovačkom Revelinu. Njihov spot s klapom Cambi ‘Sad kada došla si’ jedan je od najgledanijih tamburaških spotova na YouTube-u s nešto manje od 5 milijuna pregleda. S albuma ‘Budi tu’ objavili su još i singlove ‘Želim te noćas’ , ‘Samo me jednom pogledaj’, ‘Ti i ne znaš’, ‘Tamo gdje si ti’, ‘Trebam te još’ (CMC festival Vodice 2014.) te ‘Budi tu’.


 

Tekst: Croatia Records
Foto: screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close