NovacKarijeraIzdvojeno

VIDEO Fumić na panelu Poslovnog dnevnika: Ljudi su se puno više šokirali u prvom lockdownu, a u drugom smo se brzo navikli

PRILIKA GRUPA GOSTOVALA UZ BOK TOP HRVATSKIM AGENCIJAMA

Poslovni dnevnik i ove je godine organizirao  tradicionalni okrugli stol na temu komunikacija i marketinga, a kao jedan od gostiju nastupio je i vlasnik Prilika Grupe Ante Fumić.


Što ‘Novo normalno’ znači za njih, saznali smo pitajući vodeće stručnjake iz područja marketinga i PR-a. – navodi u uvodu Poslovni dnevnik. 

Turistički sektor uvelike je pogođen za vrijeme trajanja pandemije uzrokovane novim koronavirusom, a upravo to odrazilo se i na marketinške i komunikacijske aktivnosti koje agencije provode s njima. Jedna od tih agencija je i Prilika, a kako ističe direktor Ante Fumić, to je jedan od razloga zašto će oni bilježiti pad prihoda. Ipak, ono na čemu su profitirali jest rad s malim proizvođačima, koji su upravo u njima vidjeli svog komunikacijskog heroja. – nastavlja Poslovni dnevnik.

“Mi ćemo isto bilježiti pad prometa, a godinu smo iskoristili za produbljivanje odnosa s klijentima. Važno je istaknuti da je došlo do tektonskih poremećaja na lokalnoj i regionalnoj razini kada je riječ o marketingu.  Prošle godine smo radili u turističkom sektoru, a turizam je ove godine potonuo i utoliko se dogodio taj pad. Potrošači se okreću manjim proizvođačima, to je istina, a mi smo u travnju kada se dogodio taj šok na tržištu, dobili te klijente. Kod nas se u tom trenutku dogodila zamjena strukture klijenata”, rekao je direktor Prilika grupe Ante Fumić.

Cijelu snimku pogledajte u nastavku, a više izjava pročitajte ovdje. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Poslovni dnevnik

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close