Politika

VIDEO Filmska potjera u centru Ogulina – policija privela ilegalne imigrante

Jutros nešto iza 8 sati u samom središtu Ogulina odigravala se prava filmska potjera u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo BIH registarskih oznaka te nekoliko policijskih vozila.


Kako piše OGportal, rotirke i sirene dale su naslutiti da se radi o potjeri, a uskoro je postalo jasno da se radi o nekolicini ilegalnih imigranata u automobilu koji su se dali u bijeg nakon što su bili prisiljeni zaustaviti automobil i kada su shvatili da se nalaze u policijskom okruženju.

Epilog je uhićenje dvojice migranata, dok se nekolicina njih trčeći dala u bijeg kroz Štrosmajerovu ulicu, pored Obrtničke škole, prema prugi. Za njima je nastavila i policija, a u ovom trenutku nije poznato o kolikom se broju migranata radi i kako je sve završilo, navodi OGportal.

Novinari OGportala ističu da je policijska akcija izvedena brzo i efikasno, a jedina primjedba bi se mogla dati sugrađanima koji su unatoč policijskim rotirajućim svjetlima i sirenama prolazili kroz mjesto ovih zbivanja.

Pogledajte video uhićenja!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close