Film i TVTurizam

VIDEO Eko etno Gacka predstavljena u emisiji “Dobro jutro Hrvatska”!

U popularnoj HRT-ovoj mozaičnoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” jučer je predstavljena šesnaesta po redu manifestacija “Eko etno Gacka”.


U studiju najgledanije jutarnje emisije direktorica Turističke zajednice Grada Otočca Mladenka Orešković najavila je što sve očekuje posjetitelje na velikoj gastro manifestaciji koja će se 26. i 27. srpnja održati u Gradskom parku u Otočcu.

Prve večeri će se peći i degustirati jela od pastrve, druge večeri na rasporedu je tradicionalno natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića, a oba dana manifestacije će biti popraćena velikim izložbeno prodajnim sajmom i zabavnim sadržajima za cijelu obitelj.

Pogledajte video!

Sve dodatne informacije o manifestaciji pratite na Facebook eventu 16. Eko etno Gacka, Facebook stranici Turističke zajednice Visit Otočac – Otočac Tourist Board i web stranici TZG Otočac – Srce Gacke.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close