Scena

Video: Dječaci imaju novi singl

Splitsko-zagrebački trio Dječaci, imaju novi singl “Maslačak”. Ovom pjesmom Dječaci najavljuju proljeće, ali i novi, još uvijek neimenovani album.


“Ovu pjesmu posvećujem prvo, svom još nerođenom djetetu, a zatim i svima koji traže svoju sreću i ispunjenje životnog sna na ostatku ovog, sve manjeg planeta. Svijet je još uvijek lijep, čeka te, poleti”, rekao je Zondo koji potpisuje tekst, glazbu i produckiju. Dječacima su se u snimanju pjesme pridružili brojni glazbenici, a Saša iz TBF-a odsvirao je harmoniku. Violinu su svirale Svjetlana Mandić i Marica Vilibić, violu Damira Bašić, a violončelo Marija Kačić.

Ovim singlom Dječaci najavljuju novi album koji će se u prodaji naći 15. svibnja 2015., samo dan prije velikog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture.


 

Tekst i foto: Croatia Records

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close