Film i TV

VIDEO: Davor Jurkotić zove zbog nestanka vode na Plitvičkim jezerima – pogledajte kako su se snašli njegovi sugovornici!

Kroz 10. godina postojanja satirične emisije “U zdrav mozak” komičar Davor Jurkotić zadirkivao je veliki broj javnih i privatnih osoba, a na “meti” su se našla i Plitvička jezera.


U šestoj epizodi desete sezone emisije Jurkotić je iznenadio pozivom djelatnike Hrvatskih voda. Predstavljajući se kao ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera, Jurkotić se požalio na problem nestanka vode na Plitvičkim jezerima.

“Danas u ranim jutarnjim satima, točno u 8 sati i 19 minuta, stao je Veliki slap. Nakon toga, negdje u  9 i 15, 9 i 20  mali slap. I sad već oko 10 sati je u potpunosti nestalo vode u Velikom jezeru“, ispričao je Jurkotić zbunjenoj osobi s druge strane telefonske linije.

U 6 minuta  telefonskog poziva Jurkotića su nekoliko puta prespojili, a kako su se njegovi sugovornici snašli u ovom nesvakidašnjem razgovoru, pogledajte u videu!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close