LifestyleScena

VIDEO: BRAVO BRINJSKI GENIJALCI! “Alaj računala HEP će nama dati…”

Brinjska Osnovna škola Luke Perkovića i njeni učenici izradili su video kojim se prijavljuju na Natječaj HEP-a koji donira računala školama u Hrvatskoj.

Anamarija i Marija, učenice OŠ Luke Perkovića, kroz video su pokazale svoju školu, učenike i nekoliko učionica. Sve je prikazano uz tradicionalnu ličku brinjsku glazbu, pri početku možete čuti pjesmu “Brinje moje” a na kraju Ličko kolo uz prilagođen napjev “Aoj HEP-u iz ličkog smo kraja”. U prolasku učionicama učenici su predstavili svoju problematiku.

Po informacijama iz videa može se saznati da je u brinjskoj Osnovnoj školi Luke Perkovića 80% računala neispravno, a 100% je starih. Ostaje za vidjeti hoće li HEP imati sluha i cijeniti trud i želju vrijednih brinjskih  učenika. Pogledajte video!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close