VijestiSportTurizam

VIDEO Braća Sinković pozivaju na međunarodnu veslačku regata Zrće – Pag

Na Pagu će se u nedjelju 22. rujna održati 2. međunarodna regata “Osmerci na Pagu” koja će se voziti od Zrća do Paga po stazi dužine 15 kilometara.


Organizatori ove atraktivne manifestacije na kraju ljetne sezone su Veslački klub Pag i Veslački savez Hrvatske, a pokrovitelji su Grad Pag, Grad Novalja, Turistička zajednica Grada Paga i Turistička zajednica Grada Novalje.

Međunarodna veslačka regata Zrće – Pag idealna je za promociju Paga kao poželjne destinacije za dolazak veslačkog svijeta jer će i ove godine na regatu doći najbolji hrvatski veslači, uključujući Martina i Valenta Sinkovića.

Nakon što su u nedjelju obranili naslov svjetskih prvaka u dvojcu bez kormilara, braća Sinković su iz austrijskog Linz-Ottensheima pozvala na regatu i druženje na otoku Pagu.

Pogledajte video!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close