Sport

VIDEO Pogledajte trening Atletskog kluba Plitvice u Mukinjama!

Ljubitelji trčanja u plitvičkom kraju konačno su došli na svoje. U Mukinjama je nedavno osnovan Atletski klub Plitvice s ciljem promicanja zdravog života kroz planinsko i cestovno trčanje te humanitarni rad.


Klub trenutno ima 15 članova, a prošli vikend su imali i prvi službeni nastup na 2. Zagrebačkom polumaratonu koji su istrčali sa solidnim rezultatima. U travnju će nastupiti na maratonu u Rijeci, a u svibnju u Zadru. Trenutno se pripremaju za jedan od najljepših svjetskih maratona, Plitvički maraton, koji će 4. lipnja ove godine doživjeti svoje 32. izdanje.

Kako bi ohrabrili što više ljubitelja trčanja da se pridruže klubu, Atletski klub Plitvice jučer je na svojoj Facebook stranici objavio promotivni video za koji su zaslužni Miroslav Turkalj i Željko Rapaić. U videu su članovi kluba uz ritam Dreyfussa pokazali kako izgleda jedan njihov trening  i na taj način pozvali sve ljubitelje trčanja da se pridruže njihovom klubu.

Pogledajte zanimljivi video!

https://youtu.be/4RAi4OC7gNY

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close