Scena

VIDEO Antonija Šola poručuje ljetno “Volimo se volimo”!

“Volimo se volimo” novi je singl i spot Antonije Šole kojim doista najavljuje vruće ljeto. Redatelj spota i ovog puta je Igor Vignjević koji je s Antonijom surađivao na njena prethodna tri spota “Samo u parfemu”, “Ljubi se žmireći” i “Budi lav”. Spot je sniman je u Istri, a lijepa Antonija okužila se ljepoticama. Elena Jung, Miss Istre 2015, Marieta Fabijančić, prva pratilja Miss Istre 2016, model Michelle Korenić, Ivana Rojnić, fashion blogerica i model i Iva Vitasović, model, učinile su ovaj spot još atraktivnijim, a na plaži u Medulinu izazvale su pravu pomutnju. Snimanje je trajalo čak tri dana pa su djevojke imale dovoljno vremena i za noćne izlaske što je također zabilježeno kamerom.

Antonija kao i za većinu svojih pjesama potpisuje glazbu i tekst, a glazbeni producent je Branimir Mihaljević.

 “Tako naime i izgleda ljetovanje s mojim prijateljicama, nismo ni osjetile snimanje, zabavljale smo se, kupale, uživale, izlazile, tako da je spot svojevrsni mini reality mog ljetovanja s curama. Bit će mi drago ako moja publika zavoli pjesmu jer zbog njih sve i radim”, rekla je Antonija.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: YouTUbe screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close