Turizam

VIDEO Ante i Mishka nakon Plitvica u avanturi na rijeci Gacki

Ljetna sezona u Gackoj najuspješnija je dosad. U prilog tome idu brojke iz brojke o posjeti i noćenjima iz Turističke zajednice Ličko-senjske županije, a povodom sezone iza kratko smo razgovarali s Antom Tončijem Fabrisom. Najpoznatiji po šetnji sa svojim psom Mishkom na Plitvičkim jezerima prošle zime, u proljeće je posjetio Gacku.

Bio sam u proljeće, Gacka je zbilja posebna, najviše me oduševila razigrana podvodna vegetacija. Već sam obišao dolinu prije par godina, kada sam radio reportažu za Biker.hr. Bili smo na Poštaku, Izvoru Une, stalno smo na Velebitu (evo i danas). Svakako bih preporučio plovidbu Gackom, meni ju je želja snimiti zimi pod snijegom. U okviru projekta Outdoors Croatia planiram staviti hrvatsku na listu želja svakog zaljubljenika u kretanje prirodom. Centralna hrvatska mi je tu glavni adut. – izjavio je Ante Tonči Fabris za LIKACLUB.

Pogledajte video s Gacke.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Ante Tonči Fabris

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close