Ličko-senjska županijaPolitika

VIDEO Kako je Ante Kovač plakao od sreće zbog autobusnog okretišta

Novi načelnik Općine Plitvička jezera Ante Kovač široj javnosti je postao poznat 2011. godine, kad je kao profesor hrvatskog jezika u u Osnovnoj školi Franjo Tuđman u Korenici “zaplakao od sreće” prilikom otvaranja novog autobusnog okretišta.


Naime, novo autobusno okretište sagrađeno je ispred samog ulaza koreničke škole, a u taj mali komadić asfalta lokalna vlast je uložila 70.000 kuna. Škola je tom prilikom organizirala svečano otvorenje i domjenak, a šaljivi profesor se “rasplakao od sreće” pred kamerama HRT-a kako bi ukazao na apsurdnost čitave situacije.

Ne treba nam više ni voda, evo… dimnjačar, da čekam 20 dana, ne treba ni dimnjačar ni ništa kad imamo, evo, pogledajte, ovako divno okretište. A imamo, evo baš smo sad zamijenili WC školjku u WC-u pa će biti sigurno otvorenje pa eto dođite kroz par dana”, rekao je Kovač kroz suze.

Pogledajte video koji je prije šest godina oduševio cijelu Hrvatsku!

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close