SportTurizam

VIDEO Ante i Mishka iskusili “Life On Mars” iznad predivne Metajne

Ante i Mishka ponovno u akciji!


Najdraži duo ponovno osvaja sve pred sobom – ovog puta istrčali su stazu utrke “Life On Mars” iznad mjesta Metajna na području TZ Novalje na Pagu. Riječ je o jednoj od najljepših trail staza u Hrvatskoj koja je službeno otvorena u 2019. za sve njezine posjetioce tijekom cijele godine.

Video donosi prizore netaknutih dijelova mjesečevog otoka dok ovaj neustrašivi dvojac svakim kadrom osvaja divlji krajolik, kao i srca gledatelja.

U organizaciji Šimuna Cimermana iz inicijative „Treking liga“ i Turističke zajednice grada Novalje, na ovoj stazi se svake godine održava „Life on Mars“ Pag Island Trail koji je postao prepoznatljiv predsezonski turistički proizvod u Novalji i na otoku Pagu.

Ove je godine treća utrka „svemirske staze Novalje“ ugostila više od 1300 sudionika na stazama dužine 7, 14, 21 i 25 kilometara. Osim hrvatskih trkača, utrka je privukla trkače iz obližnje Slovenije, Italije i Austrije, ali i trkače iz SAD-a, Španjolske i Njemačke, zbog čega je utrka Life on Mars Trail međunarodnog karaktera od samih svojih početaka.

Ne propustite idući Life on Mars Trail koji će se održati 28. ožujka 2020., a do tada uživajte u ovoj iznova divnoj sinergiji čovjeka, psa i prirode…

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Outdoors Croatia screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close