Scena

VIDEO Ana Rucner zaplesala DRMEŠ!

Ana Rucner, poznata hrvatska violončelistica snimila je pjesmu sa Slavoncima, a prije nekoliko trenutaka objavljen je i spot.

Na Facebooku je najavila:

DRMEŠ PLEŠE CIJELI SVIJET
Odavno sam htjela snimiti ovaj video i staviti ga u svoj opus filmova o Lijepoj Nasoj te i na taj nacin pokazati mojim prijateljima Slavoncima koliko ih cijenim i koliko se ponosim njima, a upravo uz njihovu podrsku to sam i uspjela.

Ovim videom htjeli smo docarati kulturu i autohtonost pjesme, plesa i instrumenata kao i specificnog pjevanja uz predivne i jedinstvene nosnje koje nose ovi divni Slavonci!
Radnja se odvija u Osiječkoj Tvrđi.

Prva inozemna premijera biti ce odrzana vec pocetkom slijedeceg mjeseca u Victoria Hall, Genève gdje cu na svom koncertu sa ponosom izvesti i ovo sjajno djelo.
Uz suradnji sa HKUD-om “Osijek 1862” snimljen je spot “DRMEŠ PLESE CIJELI SVIJET” koji ce vas zasigurno natjerati na ples i izmamiti osmjeh na vasa lica.

 

Pogledajte spot!

Tekst: UL

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close