Tech

Viber svojim korisnicima omogućio lakše dijeljenje fotografija

Od sad ćete moći poslati fotografiju ili video s tri dodira, što značajno smanjuje broj koraka potrebnih kako bi se podijelilo te sadržaje, kažu u Viberu


Od sad ćete moći poslati fotografiju ili video s tri dodira, što značajno smanjuje broj koraka potrebnih kako bi se podijelilo te sadržaje, kažu u Viberu.

Nova značajka popraćena je novim izbornikom u kojima su istaknuti izbornik naljepnica, galerija fotografija, snimanje fotografija i videa… Dodatne mogućnosti, kao što su pošalji datoteku ili pošalji lokaciju naći ćete pod dugmetom Više.

Nove značajke dostupne su za Viberove aplikacije za Android i iOS.

Viber je jedna od vodećih svjetkih aplikacija za razmjenu poruka. U još malo pa šest godina staroj tvrtci tvrde kako imaju više od 800 milijuna korisnika.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close